Kalender på ett bord

Save the date 27/5: Webbinarium om resultaten från Mediebarometern 2020

MEDIEBAROMETERN | 20 april 2021

Nordicoms webbinarium om Mediebarometern 2020 är öppet för alla och kommer att sändas på Göteborgs universitets kanal GU Play torsdag den 27 maj mellan kl. 10:00 och ca 11:15.

Du kan redan nu anmäla dig genom att skriva upp dig på Mediebarometerns mejllista. Då skickar vi mer information om programmet i början av maj och en länk till webbinariet och rapporten i anslutning till lanseringen den 27 maj. Mejllistan ger också information om och tillgång till kommande Mediebarometrar, vi skickar runt fyra mejl per år och du kan avanmäla dig när du vill.  

Du kan också hålla utkik på vår webbplats eller följa oss på Facebook och Twitter för uppdateringar om webbinariet. Där kommer vi dela programmet och några utvalda resultat från Mediebarometern 2020. Webbinariet kommer också finnas att se i efterhand på Nordicoms webbplats.

Mediebarometern har följt den svenska befolkningens medieanvändning sedan 1979, och är därför den äldsta undersökningen av sitt slag i världen. 2020 års undersökning sammanföll med utbrottet av coronapandemin. Den ger oss därför unika möjligheter att kartlägga hur den svenska befolkningens medie- och nyhetsvanor förändrades under pandemiåret 2020.

Varmt välkommen till Nordicoms webbinarium om Mediebarometern 2020.

 

Kontakt:

Karin Andén, kommunikatör, mejl: karin.anden@nordicom.gu.se, telefon: 0766 18 12 51.

 

MEDIEBAROMETERN