Omslagsbild på Mediebarometern 2021. En man läser tidningen.
Bild: Scandinav Bildbyrå

Save the date 19/5: Seminarium om resultaten från Mediebarometern 2021

Mediebarometern
 | 11 april 2022
Den 19 maj presenterar Nordicom vid Göteborgs universitet resultaten från 2021 års Mediebarometer. Mediebarometern är en årligt återkommande undersökning där ett slumpmässigt urval av den svenska befolkningen svarar på frågor om sina medievanor.

I år är vi glada över att återigen kunna bjuda in till en presentation inför publik i Göteborg. Nordicoms seminarium om Mediebarometern 2021 är öppet för alla och hålls mellan 13:15 och 14:45 i nya Humanistens stora sal. Presentationen är 60 minuter och följs av frågestund och fika. Seminariet kommer också direktsändas på vår webbplats.

Du kan anmäla dig för mer information genom att skriva upp dig på Mediebarometerns nyhetsbrev. Då kommer du få information om årets program och hur du anmäler dig till seminariet senare i maj. När rapporten lanseras får du tillgång till den och en länk till direktsändningen av seminariet. Nyhetsbrevet ger också information om och tillgång till kommande Mediebarometrar. Vi skickar runt fyra mejl per år och du kan avanmäla dig när du vill.

Du kan också hålla utkik på vår webbplats eller följa oss på Facebook och Twitter för uppdateringar om seminariet.

Varmt välkommen till Nordicoms seminarium om Mediebarometern 2021.

Kontakt:

Karin Andén, kommunikatör, mejl: karin.anden@nordicom.gu.se, telefon: 0766 18 12 51.

Karin Hellingwerf, undersökningsansvarig, mejl: karin.hellingwerf@nordicom.gu.se, telefon: 031 786 19 92.

Områden :