Personal, publikationer och Nordicom+SOM-institutets loggor

Ledig tjänst: Nordicom och SOM-institutet söker administratör

Nyhet
 | 24 januari 2024
Nordicom och SOM-institutet söker en administratör för ett 16 månader långt vikariat. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för administrationen i de två verksamheterna. Vill du lära dig två unika verksamheter inom Göteborgs universitet och ta ett helhetsgrepp om administrationen? Då är den här tjänsten något för dig!

Nordicom är ett centrum för nordisk medie- och kommunikationsforskning. Syftet med arbetet är att utveckla och sprida den forskningsbaserade kunskapen om mediernas roll i de nordiska länderna samt att främja kontakterna mellan nordiska medieforskare. Mer information finns på www.nordicom.gu.se.

SOM-institutet vid Göteborgs universitet är en mångvetenskaplig nationell infrastruktur för genomförande av frågeundersökningar och för forskning och utveckling inom surveymetodologi. Läs mer på SOM-instistutets webbplats.

Arbetsuppgifter 

I vikariatet ingår att arbeta med olika delar av SOM-institutets och Nordicoms organisation. Administratören ansvarar för hantering av avtal och upphandling samt utgör stöd till ledningen. Andra arbetsuppgifter inkluderar resebokningar och granskning av reseräkningar, inköp, diarieföring, hantering av mail- och telefonsystem, allmän kontorsservice samt kontakt med fastighetsförvaltaren och vaktmästeri. Dessutom ingår uppgifter inom ramen för det HR-administrativa, som till exempel personallistor och maillistor. Du kan även komma att ta fram underlag till utvärderingar och uppföljning av respektive verksamhet samt ansvara för tekniskt redaktörskap för publikationer.

Arbetet utförs enligt gällande rutiner och regelverk. SOM-institutet och Nordicom är båda små enheter där arbetet är varierat och personalen arbetar nära integrerat med varandra. Vid behov kan tjänsten innebära uppstöttning av andra områden vid verksamheterna.

Läs mer och ansök

Anställningen är ett vikariat (16 månader) på 75–100 procent och placerad vid SOM-institutet vid Göteborgs universitet. Läs mer om tjänsten och vilka kvalifikationer vi söker i Göteborgs universitets rekryteringsverktyg.

Sista ansökningsdagen är den 7 februari 2024. 

Områden :