NYHET | 22 jun 2017

Nytt nummer av Media & viestintä 

Den finska vetenskapliga tidskriften Media & viestintä har släppt sitt andra nummer för 2017. I samband med detta flyttar de också till en ny adress, och blir en del av open journal databasen ”Journal.fi”.  

I årets andra nummer av den vetenskapliga tidskriften Media & viestintä kan läsaren bland annat ta del av en artikel om debatten kring trådlös kommunikationsteknologisk strålning. Dessutom lyfts Stuart Halls klassiker Cultural Studies 1983 upp och sätts i perspektiv till dagens debatter.  

Nytt för det numret är att tidskriften flyttar till en ny adress och blir en del av open journal databasen ”Journal.fi”. I framtiden kommer alla nya nummer, samt tidskriftens arkiv att finnas här.  Dessutom kommer det vara möjligt att både lämna in och referentgranska artiklar på den nya plattformen.

På tidskriftens blogg kommer de också att publiceras videos, intervjuer och blogginlägg om frågor som rör media och kommunikation.

 

Läs nummer 2/2017 av Media & viestintä 

Läs mer om Samfundet för medie- och kommunikationsvetenskap (Mevi)

 

Om Media & viestintä
Media & viestintä  är en kollegialt granskad vetenskaplig tidskrift for finländsk medie-, kommunikations- och journalistikforskning, utgiven av Samfundet för medie- och kommunikationsvetenskap (Mevi). Den kommer ut fyra gånger om året och från 2014 publiceras artiklarna också som open access.

Tidskriften behandlar kommunikationsrelaterade teman i ett brett perspektiv och innehåller vetenskapliga artiklar blandat med intervjuer, debatter, recensioner och kommentarer.

---

MIA JONSSON LINDELL