Flera medieformer

Analyse | Danmark | 16 feb 2017

Mediebranchen reagerer på ændrede vilkår

De seneste års forandringer på mediemarkedet udfordrer mediernes økonomi. Det viser en ny analyse fra den danske Slots- og Kulturstyrelse, der ser nærmere på mediebranchens evne til at tilpasse sig den nye virkelighed.

Udbud | Danmark | 13 feb 2017

Udbud: Hvordan forstår danskere nyheder og aktualitet?

Den danske Slots- og Kulturstyrelse udbyder i forbindelse med ”Rapportering om mediernes udvikling i Danmark” en opgave om danskernes opfattelse og forståelse af nyheder og aktualitet.

Conference | 13 feb 2017

NordMedia 2017: Pre-Conference for Doctoral Students

NordMedia 2017 conference organizes a free pre-conference academic workshop for doctoral students in media and communication studies on August 16, 2017.

Conference | 13 feb 2017

NordMedia 2017: Pre-Conference for Doctoral Students

Elektroniske medier | 20 jan 2017

Hurtige nyhedsfix gør danskerne rundtossede

Medieudviklingen 2016Hvert år laver DR Medieforskning en rapport om udviklingen i danskernes brug af de elektroniske medier. Nu er Medieudviklingen 2016 klar, og den peger bl.a. på, at hurtige nyhedsfix gør de danske nyhedsjunkier rundtossede.

Medietrender | Norden | 5 jan 2017

De fem mest lästa nyheterna från Mediefakta 2016

Tv-tittande, ungas medievanor och de största medieföretagen i Norden toppar nyhetslistan från Nordicoms mediefakta-sektion 2016. Se de fem mest lästa artiklarna här.

Från forskarföreningarna | Finland | 2 jan 2017

Media & viestintä 4/2016

Media & viestintä är en av Finlands ledande tidskrifter om kommunikations- och medieforskning, och har utkommit sedan 1970-talet.

Fyra nummer per år behandlar ett brett område inom forskningen i artiklar, intervjuer, recensioner och kommentarer.

Artiklarna skrivs i regel på finska men sammandrag på engelska ingår.

Media & viestintä ges ut av den finländska forskarföreningen Mevi.

Från forskarföreningarna| Norge | 27 dec 2016

Redaktørskifte i Norsk medietidsskrift

Norsk medietidsskrift (etabl. 1994) er et vitenskapelig tidsskrift som fra 2015 utgis med åpen tilgang (open access). Dette nummeret, nr 4 / 2016 er det siste med Steen Steensen som redaktør. Fra nr. 1 2017 er Jens Barland ny redaktør.

Medieföretag | Norden | 2 dec 2016

De 25 största mediebolagen på den nordiska marknaden 2015

Fem mediebolag, samtliga nordiska, nådde 2015 en omsättning över en miljard euro i de nordiska länderna. Överlägset störst är svenska Bonnier, följt av norska Schibsted och svenska Stenbecksfären (MTG/Viasat).

Prenumerera på RSS - Flera medieformer